26 טיפים גאוניים לבישול ואפיה שכנראה לא הכרתם עד היום! מס’ 19 – גאוני!!!

כן כן, אתם אלופים במטבח. אבל מתערבים שנצליח להפתיע אתכם?



אנחנו מתארים לעצמנו שאתם אלופים במטבח. אי אפשר להפתיע אתכם עם שום דבר. ראיתם כבר הכל ואתם אלה שמחלקים טיפים לכולם מהניסיון העשיר שלכם בבישול, אפייה, אחסון וכל השטיקים הקטנים השמורים רק לכם.

אז מה תגידו אם נספר לכם שיש כמה טיפים קטנים, מגניבים וחסכוניים שאולי לא הכרתם? יכול להיות?

למשל, ידעתם שבעזרת בלון תוכלו לייצר קערת שוקולד מושלמת? ושמנג’טים יאפשרו לילד שלכם לאכול קרטיב מבלי שכל הידיים והבגדים שלו יהיו דביקים?

אז הנה הם לפניכם. תהנו

1. שיטה גאונית לחתוך עגבניות שרי, ענבים ושאר ירקות ופירות קטנים.

1

2. שיטה פשוטה להכנת מקלות גבינה חלומיים

83

3. וכך תכינו קוקילידה בייתית

2

4. בעזרת בלון תוכלו לעצב קערת שוקולד, שתשאיר את האורחים בשוק

4

5. והנה דרך נוספת – ואתם אפילו יכולים לשדרג את הקערה עם גלידה

81

6. הקולבים מפלסטיק שאתם בדרך כלל זורקים? השתמשו בהם כקליפסים

9

7. לא תאמינו כמה פשוט להכין את עוגת הזברה הזו

89

למתכון: youtube

8. וכיצד מסירים את העלה של התות? עם קש

7

9. כך תכינו צ’ופסטיק קלים לתפעול מאטב כביסה

8

10. תרטיבו את האצבעות, ויהיה לכם הרבה יותר קל להוציא את קליפת הביצה הסוררת.

10