25 מאכלים יומיומיים שכל החיים אכלתם ממש לא נכון!

מסתבר שאכלנו המבורגר לא נכון!



מכירים את זה שאתם מחממים אורז והוא הופך לקשה? או שכשאתם אוכלים המבורגר וכל הלחמנייה מתפרקת לכם?

מסתבר שאנחנו עושים הרבה טעויות עם האוכל שלנו, וישנן שיטות רבות להפוך אותו לטעים יותר ונוח יותר לאכילה!

אז איך מחממים פיצה כמו שצריך, איך לשמור על עוגיות רכות ומהי הצורה הטובה ביותר לאכול המבורגר?! איגדנו לכם את כל הדרכים לאכול נכון את 25 המאכלים הבאים!

1. בפעם הבאה שאתם אוכלים המבורגר, תחזיקו אותו הפוך. ככה הלחמנייה לא תתפרק לכם!

בדרך כלל החלק העליון של הלחמנייה עבה יותר מהחלק התחתון ולכן יהיה נוח יותר לאכול את ההמבורגר הפוך!

2. כדאי לאכול את הטוסט כשהצד עם הממרח פונה כלפי מטה

כך הממרח יהיה הראשון שיצור מגע עם בלוטות הטעם שלכם!

Credit: BuzzFeed

3. מסתבר שמארזים של אוכל סיני נפתחים לצלחת

Credit: NJ_NMaster

4. אחסנו עוגיות יחד עם פרוסת לחם כדי לשמור עליהן רכות

5. חממו שאריות פיצה במחבת על הגז (עדיף מתנור או מיקרו)

ככה הפיצה לא תתייבש לכם.

6. כשאתם מחממים אורז במיקרו, כסו את הצלחת במגבת נייר רטובה

כדי למנוע ממנו להתקשות ולהתייבש!

7. אפשר לבדוק אם אבוקדו בשל אם מסתכלים מתחת לגבעול!

העיגול מתחת לגבעול צריך להיות ירקרק-צהבהב ולא חום!

Credit: nwedible.com

8. שימו גלידה בתוך שקית אטומה לפני שאתם מכניסים לפריזר – זה ימנע מהגלידה מלהתקשות יותר מדי!

9. השתמשו בפורס ביצים כדי לחתוך פטריות

10. אחסנו חמאת בוטנים כשהיא הפוכה

אם היא מכילה 100% בוטנים, השמנים הטבעיים מתחילים להיפרד ולשקוע בזמן שהצנצנת מאוחסנת בארון. אם תשמרו את הצנצנת הפוכה, השמנים יחלחלו לשכבה שקרובה לפתח הצנצנת וכך יהיה לכם יותר קל למרוח את חמאת הבוטנים כשתרצו להשתמש בה.

Credit: BuzzFeed

11. הפותחן של פחיות משקה מתפקד גם כמחזיק קשיות!

12. אם הקטשופ נתקע בתחתית, אל תטרחו לדפוק על תחתית הבקבוק – במקום זה לחצו על המספר “57” שנמצא על הזכוכית (בבקבוקי היינץ)

13. קל יותר לשפוך מיץ מבקבוק קרטון כשמחזיקים אותו הפוך


שתפו עם החברים שתפו עם החברים