17 סודות מטבח שיפתיעו גם את הבשלנים המנוסים ביותר!

איך לא הכרנו את מספר 13?



לא משנה אם אתם אוהבים לבשל או לא, כדאי שתכירו את הטיפים הבאים שיקצרו לכל אחד מכם את זמן ההכנה במטבח ויחסכו מכם הרבה מאמץ מיותר.

קבלו 17 טריקים מעולים שיצליחו להפתיע גם את הבשלנים המנוסים ביותר!

1. טפחו עם כף עץ על גבי רימון כדי להוציא את גרעיני הרימון בתוך שניות

חתכו את הרימון ל-2 וטפחו על כל אחד מהחצאים בעזרת כף עץ מעל קערה.

2. גרדו חמאה קפואה בפומפייה – כך תוכלו למרוח חמאה על הלחם יותר בקלות

3. התפיחו בצק במיקרוגל

הכניסו כוס מים למיקרוגל וחממו אותה עד שהמים רותחים. לאחר מכן, הכניסו את הבצק למיקרוגל כשהוא לא עובד וסגרו את הדלת. האדים החמים יגרמו לבצק לתפוח מהר יותר.

4. הכינו ביצה עלומה בשקית

מרחו קצת חמאה על הפנים של שקית ניילון קטנה, ושברו בתוכה ביצה. קשרו את השקית עם גומייה קטנה והכניסו את הביצה למים רותחים למשך 3 דקות.

5. השתמשו בחור של כף הספגטי למדידת מנות!

במקום פשוט לזרוק ערימת ספגטי ולקוות שהכמות תספיק לכולם, תוכלו למדוד אותה. לא הרבה יודעים, אבל החור שבמרכז הכף נועד למדוד מנות ספגטי (רק המקרוני הארוכים כמובן). כמות הספגטי שתצליחו להכניס דרך החור הזה מספיקה למנה אחת.

6. קלפו ביצה קשה בקלות ובמהירות בעזרת כוס זכוכית

הכניסו את הביצה לתוך כוס או צנצנת זכוכית, סגרו אותה ונערו במשך כמה שניות, הקליפה תתקלף במהירות!

7. בננה ממולאת בשוקולד – חטיף טעים ובריא!

חתכו קצה אחד של הבננה ובעזרת קש שתייה, חפרו לאורך הבננה והוציאו מעט מהפרי כדי שיהיה מקום לשוקולד. לאחר מכן הזריקו לתוכה שוקולד בעזרת מזרק והכניסו למקרר לשעה. בתיאבון!

Credit: brightside

8. הכינו גלידת בננה פשוטה וקלה

קלפו כמה בננות וחתכו אותן לחתיכות קטנות. שימו אותן בקערה עמוקה והכניסו למקפיא למשך 1-2 שעות. לאחר מכן רסקו אותן בבלנדר והנה לכם גלידת בננות טבעית וטעימה!


שתפו עם החברים שתפו עם החברים