15 טריקים למטבח של שפים מקצועיים שיהפכו אתכם מבשלנים חובבנים למאסטר שף!

הסודות של השפים נחשפים!



9. הפנקייק הכי טוב שתאכלו

לא משנה באיזה מתכון אתם משתמשים, תוסיפו 2 כפיות שמנת חמוצה. זה יוסיף לטעם ולאווריריות ולמניעת סדקים. וגם מזה אנחנו רוצים טעימה.

10. סוכר זה לא רק מתוק

הוא יכול לשמש גם כאחלה תבלין לסלט. הוסיפו מעט ממנו לכל מנה עם מלפפונים חמוצים או עגבניות, והוא יצמצם את החמיצות הטבעית שלהם וישפר לכם את ארוחת הבוקר.

11. טיגון ביצה באופן מושלם

אין לכם מה להתבייש, גם לשפים לפעמים קשה להגיע לביצת העין המושלמת. השילוב הדרוש שיעזור לכם להגיע לשם: מחבת עבה, חמאה וחום מינימלי.

ולהוראות: חממו את המחבת, הוסיפו חצי כפית חמאה, וחכו שהיא תימס. שברו ביצה, הוציאו את חתיכות הקליפה שהפלתם פנימה, וטגנו 4-5 דקות. סלט בצד לא יזיק.

12. ציר למרק

הבסיס כמעט לכל מרק, רוטב ומנות אחרות. אם אתם רוצים ציר, אתם צריכים לבשל עוף בחום נמוך ללא המכסה כ-3 שעות. אל תתנו לו לרתוח, והסירו קצף במידת הצורך. אחרי שעה וחצי אפשר להוסיף פטרוזיליה, סלרי, גזר ובצל.

אם אתם מכינים ציר מבקר או טלה, אתם צריכים לצלות את הירקות לפי שתוסיפו אותם. חתכו אותם לחצי, הכניסו למחבת ללא שמן ותנו להם להשחים קלות בקצוות. זה יכניס טעם עשיר לציר שלכם!

13. לחם קריספי

אם אתם אופים בבית, בטח כבר נתקלתם בבעיה בחלק הקשה של הלחם. או שהוא דק מידי, או שהוא חיוור מידי. מה עושים? מוסיפים קערה של מים לתנור בזמן הבישול. המים יתאדו, ואתם תקבלו ציפוי קשה, קריספי וטעים.

14. בישול נכון של בצל

השתמשו גם בחמאה וגם בשמן בישול. הוסיפו למחבת קצת מלח, זה יפטר מהריח הלא נעים, יזרז את הבישול ויוסיף שכבת קרמל שתמתיק את הטעם. אם אתם רוצים להימנע מהשחמה, השתמשו בחמאה מומסת.

15. אל תפחדו משום

גם אתם אוהבים לאכול שום ואז ללכת לנשק אנשים? הריח בהחלט יכול להוות בעיה בסיטואציה הזאת. אז אם אתם לא רוצים להכניס שום למנה, אתם יכולים לסחוט אותו כמו לימון ולשים על הצלחת.

מקבלים את אותה הארומה, פשוט לא אצלכם בפה…

בונוס: וותרו על מחבתות הנון-סטיק

נון-סטיק זה אחלה לחביתה ולפנקייקים, אבל אם אתם מכינים בשר או דגים, עדיף מחבת רגילה. ככה תוכלו עדיין לקבל את הציפוי הזהוב והקריספי.

קרדיט תמונת שער: depositphotosdepositphotos // מקור: brightside
שתפו עם החברים שתפו עם החברים