אם יש משהו שמדהים אותי בכל פעם מחדש, זה שלהכין את הארוחה לוקח הרבה יותר זמן מאשר לאכול אותה…
למה זה צריך להיות כל כך מסובך וכל כך מלכלך לסחוט כמה טיפות של לימון טרי? או לקלף אבוקדו?
אז מסתבר שזה לא חייב להיות ככה…
קבלו 14 טריקים גאוניים, שישדרגו לכם את חווית הבישול מבלי שתצטרכו להוציא שקל.
עגבניות שרי
כדי לחתוך עגבניות שרי בקלות ובמהירות, היפכו צלחת ושימו את העגבניות על התחתית שלה. שימו צלחת הפוכה נוספת מעל העגבניות העבירו סכין בין הצלחות.

Credit: Coco Janelle
מנגו
במקום לבזבז המון זמן ולקלף עם סכין… כל מה שאתם צריכים זה כוס שתייה.

Credit: reddit.com
קיווי
גם את הקיווי תוכלו לקלף על ידי שימוש באותה הטכניקה… ואם עדיין לא הבנתם איך זה עובד, אחרי שתצפו בסרטון הבא תקבלו דיפלומה.
תפוז ומנדרינה

Credit: JewelPie.com
עדיין לא בטוחים שהבנתם? צפו בסרטון הבא:
רימון
הסירו את “הכתר”. אח”כ הסירו את התחתית וחיתכו פסים לא עמוקים לפי קווי המתאר של הרימון.

Credit: womenshealthmag.com
אבוקדו
חיתכו את האבוקדו לשניים. השתמשו בסכין כדי לשלוף את הגרעין ובעזרת כף תוציאו את התכולה בקלי קלות.
עוגה
כשחותכים עוגה למשולשים בדרך המסורתית, העוגה מתייבשת במהירות, אז למה שלא תחתכו אותה דווקא באמצע?

Credit: YouTube.com
אבטיח
אם נמאס לכם להילחם עם האבטיח 10 דקות כדי שהוא יעלם מהצלחת תוך 2 דקות אתם תאהבו את הטריק הבא…
לימון
ככה תסחטו מיץ לימון מבלי ללכלך כלים מיותרים….
בצל

Credit: http://adreinneeats.blogspot.com
גזר
אם יש לכם קולפן עם להב כפול, תוכלו לקצר את זמן הקילוף כמעט בחצי…

Credit: YouTube.com
ארטישוק
הדרך הפשוטה להגיע הישר אל הלב שלו…

Credit: Distractify
בננה
את הבננה דווקא כדאי לפתוח מהצד השני… ליחצו על הקצה עם שתי האצבעות וקלפו…

Credit: instructables.com
מקור: Distracify