12 סודות על המאכלים שכולנו צורכים מדי יום, שתעשיית המזון הסתירה מאיתנו עד היום!

מספר 12 קצת יזעזע אתכם!



7. דגים

לדג טרי יש עיניים בהירות. אם העיניים עמומות או בולטות זה סימן לכך שהדג ישן. סימן נוסף הוא שהזימים צריכים להיות בצבע אדום בוהק או, לעתים נדירות, ורוד בהיר. כאשר אתם לוקחים את הדג בידיים, הזנב שלו צריך להיתלות בחופשיות.

8. לחם

לחם טרי לא אמור להיות קשה. חיי המדף של לחם בשקיות ניילון הם ארוכים יותר אבל לא בהכרח הלחם טרי יותר.

9. גזר

לבחור גזר טרי זו משימה פשוטה וקלה: פשוט בחרו את הגזר הפחות בהיר, בלי כתמים וקטן.

10. פלפלים

אם יש שניים או שלוש בליטות, זה מעיד על כך שהפלפל מר, לעומת ארבע בליטות עם הרבה זרעים שמעידים כי הפלפל מתוק.

11. בצל ירוק

שימו לב לגבול בין החלקים הירוקים והלבנים: אם הוא ברור סימן שהבצל טוב, ואם הוא הדרגתי אז תשאירו את הבצל בחנות…

12. ג׳לטין

זה לא סוד (אם כי בהחלט לא נעים כל פעם מחדש) שהג׳לטין נוצר מהרתחה של עור, גידים ועצמות של חיות. אבל יש חלופה מצוינת והיא אגר, שזה סוכר המופק מאצות. האגר הוא טבעוני וכמו הג׳לטין – שומר על מזון מוצק בטמפרטורת החדר. בחיי שעדיף.

קרדיט לתמונות: depositphotos, Adam Gasson מקור: BRIGHT SIDE
שתפו עם החברים שתפו עם החברים